Kalender

Lees hieronder wat bij je past. Neem telefonisch contact met mij op als je vragen hebt of wilt overleggen.

(Online) gesprekken

Deze worden per reeks of per moment gepland.  Valt binnen het individueel, relatie- en organisatietraject.

3-daagse 1-op-1 Experience Yourself

Je ontdekt je overlevingsmodel en leert deze te herkennen in het dagelijks leven. Je laat je gedragspatronen los die met dit overlevingsmechanisme te maken hebben en kiest voor acties vanuit je eigen levensenergie. Deze ervaar je en leert hieruit te leven. Na deze drie dagen dat je in staat bent om vanuit Jezelf je leven vorm te gaan geven. Een hulpmiddel daarbij is het Creatief Ontwerpproces Model (COM), die je na deze 3-daagse helpt richting te geven en te implementeren.

Gedurende drie dagen ga je naar een door jouw aangegeven gewenste realistische leefsituatie. Dit ligt op het gebied van fysiek welbevinden (ontspanning); omgaan met gevoelens en emoties en deze besturen (angst, boosheid, verdriet, afschuw/walging, schaamte, vreugde, liefde en verwondering); spelen met mentale creaties (je overtuigingen, verwachtingen en denkbeelden); zijn in het moment (wakker worden van het onbewuste, wie ben je echt?).

Valt binnen het individueel traject. Neem hiervoor telefonisch contact op.

Midweek in een groep (2-6) Experience Yourself

In deze midweek leer je door middel van de interactie met elkaar en worden jouw/jullie specifieke leerdoelen uitgewerkt. Je ontdekt je overlevingsmodel en leert deze te herkennen in het dagelijks leven. Je laat je gedragspatronen los die met dit overlevingsmechanisme te maken hebben en kiest voor acties vanuit je eigen levensenergie. Deze ervaar je en leert hieruit te leven. Na deze drie dagen dat je in staat bent om vanuit Jezelf je leven vorm te gaan geven. Een hulpmiddel daarbij is het Creatief Ontwerpproces Model (COM), die je na deze 3-daagse helpt richting te geven en te implementeren.

Op dinsdag 7 februari, woendagmiddag 8 en donderdag 9 ben ik in het midden van het land. Voor F2F consulten tot 3 uur. Neem telefonisch contact op. 
Maart/april
Mei/juni
September
Oktober/november
December

Valt binnen het individueel, relatie- en organisatietraject.

Themadag

Thuis in vertrouwen
Rijles in levensenergie
Emodag
Mindfucking
Verbindende Communicatie

Valt binnen het individueel, relatie- en organisatietraject.