Individueel traject

Leven in oneindigheid

Het holistisch traject kenmerkt zich door jouw unieke creatie en ontwikkeling. Balans en kracht in je lichaam, een glimlach en open gevoelsleven, een ontspannen en heldere geest en wijsheid in creaties geven het leven een magische glans.

De grootste openbaring is de stilte. Lao-Tse

Bewustzijn van het Jezelf

Weten dat je weet wie je bent. Het bewustzijn van jezelf bestaat uit verschillende (on)gekende lagen. Elke laag heeft weer een eigen kleur en dynamiek. Bewust van zijn is telkens in beweging en stelt je in staat tot verwondering. Vrijheid ervaar je wanneer het donker je verlicht, het licht je levenskracht geeft en je het licht laat schijnen in de donkerte..

Geen probleem kan worden opgelost vanuit hetzelfde bewustzijnsniveau van waaruit het is voortgekomen. Albert Einstein

Zie kalender

Jezelf begrijpen

Op zoek naar verklaringen, het willen begrijpen zorgt ervoor dat je juist meer controle denkt te krijgen. Jezelf begrijpen is het loslaten van willen, overgave aan de strijd en accepteren. Vergeven van jezelf en anderen zorgt dat de glimlach en dankbaarheid je fundament wordt. Dit geeft je ahh momenten en zal je doen genieten van de spontane inzichten. Het verstaan van het moment komt voort uit het moment.

De dood is niet het doven van het licht, maar het uitblazen van de lamp omdat de dag is aangebroken. R. Tagore

Zie kalender

Beweging in jezelf

Levensenergie stroomt als een ongekende kracht door je heen. Je ervaart dit lichamelijk als vitaliteit, geeft levenslust en spirit.

Door beweging ben je in staat tot uitwisseling met jezelf en anderen. Je bestaat uit vele patronen die met elkaar kunnen vervloeien maar ook kunnen botsen. Door integratie van deze, soms hele muziekstukken, ben in staat je innerlijke stem te volgen en de stemmen in je hoofd vrij te laten. Er ontstaat rust, wijsheid en timing in het moment. Door deze beweging te volgen ervaar je vertrouwen in jezelf. Als ook vertrouwen in iets dat ‘groter is dan jij’, de ‘magische glans’.

De onbuigzame mens is een leerling van de dood. De zachte, soepele en kwetsbare mens houdt van het leven. Lao-Tse

Zie kalender

Jezelf vormgeven

Vorm geven aan je leven doe je door je eigen keuzes te maken en deze ook te realiseren vanuit onthechting. Plannen maken en erover praten is één, het doen is wat anders. Soms heb je even een duwtje nodig om over de rand te gaan en je vleugels uit te strekken. De moed om uit je eigenheid te communiceren, confrontaties aan te gaan en te delen uit jezelf. Doordat je vorm geeft worden je ‘beperkingen’ speels waardoor je weer op een ongekende laag van manifesteren terecht komt.

The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Einstein

Zie kalender